donderdag 27 juli 2017

Onze stijliconen

Medialinks

hyvesknop.jpg

 

 

linkedinknop.jpg

 

 

twitterknop.jpg

 

 

youtubeknop.jpg


Warning: Creating default object from empty value in /home/ridge/Q70IQPDK/htdocs/administrator/components/com_comprofiler/comprofiler.class.php on line 3833
De stijl van Carrie Preston
Carrie Preston
Intro: Tuinarchitect Carrie Preston uit Amersfoort ontwerpt al vijftien jaar tuinen. Op jonge leeftijd begon ze te werken bij een plantenkwekerij. Haar bevlogenheid en kennis van planten vielen op waardoor ze regelmatig werd gevraagd om beplantingsplannen te ontwerpen. Van haar grote passie voor tuinen heeft ze haar beroep kunnen maken door de studies tuinbouw en tuin- en landschapsarchitectuur af te ronden.
Architectuur speelt een centrale rol in de ontwerpen van Carrie. Ze ziet de tuin als een verlengstuk van het huis, als een ruimte die uitnodigt om buiten te leven. Woning en tuin kun je volgens haar niet afzonderlijk bekijken; ze versterken elkaar juist.
Carrie maakt prachtige tuinen, maar vindt de praktische kant net zo belangrijk. Zo maakt ze tuinen die leefbaar zijn voor kinderen en ze houdt rekening met een eventueel extra parkeerplaats of een hobbymoestuin van de klant. Ze is steeds op zoek naar vernieuwende idee?n die iets toevoegen aan de wensen van de klant.
Bij Carrie is een tuin echt af doordat ze de juiste accessoires meeneemt in haar ontwerpen. Tuinmeubilair, verlichting, een brievenbus, kunstelementen; juist deze accessoires maken het plaatje compleet.
Specialisatie: tuinarchitectuur; bloemschikken, groenstyling, florale arrangementen
Regio: Gelderland; Groningen; Friesland; Drenthe; Overijssel
 

PortfolioGroenstylingGroenstylingGroenstylingGroenstylingGroenstylingGroenstylingGroenstylingGroenstyling 
<< Eerste pagina < Vorige pagina [1] 2 3 4 5 Volgende pagina > Laatste pagina >>