donderdag 27 juli 2017

Onze stijliconen

Medialinks

hyvesknop.jpg

 

 

linkedinknop.jpg

 

 

twitterknop.jpg

 

 

youtubeknop.jpg


Warning: Creating default object from empty value in /home/ridge/Q70IQPDK/htdocs/administrator/components/com_comprofiler/comprofiler.class.php on line 3833
De stijl van Ans Feenstra
Ans Feenstra
Intro: Ans Feenstra is al jaren actief als grimeur, schminkster en kleedster.
Eind november zie je haar allerlei hulpsinterklazen en zwarte Pieten bezoeken met haar koffer vol illusies (ze is ook erg goed in het plakken van baarden). Het perfect opmaken van een Sinterklaas en een zwarte Piet kost, vergis u daar niet in, meestal wel twee uren. We willen tenslotte geen witte oren zien bij een zwart gezicht.
Ook bedrijven die de kinderen van klanten of van medewerkers willen laten schminken kunnen dat door Ans Feenstra laten doen. En Ans heeft er alle begrip voor dat kleine kinderen niet heel erg lang stil kunnen zitten. En ze begrijpt ook dat niet alle kinderen geschminkt willen worden als poes.
Een kinderfeestje wordt ook een feest om nooit te vergeten, (al is het maar door de prachtige foto's) als u Ans inschakelt.
Ans verzorgt ook al zo lang ze zich kan herinneren de grime van diverse grote musicals, cabaret- en toneelvoorstellingen. Bodypainten kan ze ook, al is dat weer een andere tak van sport.
Specialisatie: visagie; grime, bodypaint en schmink
Regio: Groningen; Friesland; Drenthe; Flevoland
 

PortfolioSchminkenSchminkenSchminkenBodypaintingSchminkenSchminkenSchminken kinderenSchminken