vrijdag 18 augustus 2017

Onze stijliconen

Medialinks

hyvesknop.jpg

 

 

linkedinknop.jpg

 

 

twitterknop.jpg

 

 

youtubeknop.jpg


Warning: Creating default object from empty value in /home/ridge/Q70IQPDK/htdocs/administrator/components/com_comprofiler/comprofiler.class.php on line 3833
De stijl van Aletta Zeeman
Aletta Zeeman
Intro: Aletta Zeeman is al sinds 1995 werkzaam als binnenhuisarchitect/interieurarchitect.
Het verschil tussen een interieurarchitect en een interieurstylist of binnenhuisadviseur is dat een interieurarchitect ook mag adviseren over bouwkundige ingrepen als het weghalen van een draagmuur. Wikipedia zegt het volgende over de interieurarchitect:
De interieurachitect (vroeger: binnenhuisarchitect) houdt zich bezig met alle aspecten van het interieur; kleur, licht (zowel kunst- als daglicht), vorm en materiaal. De interieurarchitect geeft vorm aan de leefomgeving.
Als er van te voren goed is nagedacht over hoe iets er uit moet komen te zien, kan het eindresultaat ervoor zorgen dat de ruimte optimaal functioneert en dat het een sfeervol geheel is waar mensen zich op hun gemak voelen. Of het nu gaat om particuliere of openbare ruimtes, een interieurarchitect kan zorgen voor een bijzonder eindresultaat.
Vroeger werd de interieurarchitect pas ingeschakeld nadat de architect het gebouw had ontworpen. Nu wordt meer en meer ontwerp van gebouw en inrichting gecombineerd. Dat zorgt voor meer eenheid.
Door middel van tekeningen maakt de interieurarchitect de plannen duidelijk; plattegronden, doorsneden, maquettes en 3d visualisaties helpen een helder beeld te scheppen voor de opdrachtgever en de uitvoerenden.
In Nederland is de titel interieurarchitect beschermd. Daarvoor is een inschrijving in het Architectenregister nodig. Onze Aletta staat daar uiteraard in vermeld, net als onze andere tientallen interieurarchitecten in heel Nederland. Aletta verricht haar
werkzaamheden in zowel de kantoor- projectinrichting als in home-sector. Ze is tevens verkoopstylist en interieurstylist en is gespecialiseerd in het maken van 3d- visualisaties (3 d staat voor 3 dimensionaal).
Specialisatie: binnenhuisarchitectuur; interieurstyling; meubelontwerp; 3d visualisatie; verkoopstylist
Regio: Limburg; Gelderland; Groningen; Friesland; Noord-Holland; Drenthe; Utrecht; Zuid-Holland; Zeeland; Brabant; Flevoland
 

Portfolio3d-visualisatie3d-visualisatie3d-visualisatie3d-visualisatieMeubelontwerpMeubelontwerpInterieurstylingMeubelontwerp 
<< Eerste pagina < Vorige pagina [1] 2 Volgende pagina > Laatste pagina >>