vrijdag 18 augustus 2017

Onze stijliconen

Medialinks

hyvesknop.jpg

 

 

linkedinknop.jpg

 

 

twitterknop.jpg

 

 

youtubeknop.jpg


Warning: Creating default object from empty value in /home/ridge/Q70IQPDK/htdocs/administrator/components/com_comprofiler/comprofiler.class.php on line 3833
De stijl van Angela Warmerdam
Angela Warmerdam
Intro: Tuinontwerper Angela Warmerdam studeerde kunstgeschiedenis, en werd pas echt actief als tuinontwerper nadat Rob Verlinden haar ontdekte. Een paar jaar geleden nam ze deel aan een tuinontwerpwedstrijd die ze won. Haar ontwerp werd gerealiseerd in het bekende t.v. programma Eigen Huis en Tuin.
Rob Verlinden was zo onder de indruk van haar dat hij zelfs een hoofdstuk aan haar ontwerp wijdde in zijn tuinboek.
Haar visie op haar werk:
Om te blijven leren op het gebied van het groen en natuurlijk het ontwerpen van buitenruimtes, heb ik mij ook aangesloten bij de brancheorganisatie voor ontwerpers BRAVVO.
Naast mijn werk als ontwerper, ben ik ook op andere creatieve gebieden
actief: schilderen, keramiek, fotografie, koken, textiel. En eigenlijk is ook bij deze zaken de natuur steeds weer een inspiratiebron.
Waarom een tuin?
Een mooie tuin bij uw huis zorgt voor een extra plek waar u kunt leven en zich kunt ontspannen.
Een tuin is de verbinding tussen uw leven buitenshuis en dat binnen de veilige muren van uw huis, een overgang als het ware. Dat geldt evengoed voor een patio, balkon of dakterras.
Ik ben van mening dat een tuin bij de persoon of het gezin moet passen die erin leeft. Geen dertien in een dozijn, maar een geheel dat is afgestemd op de bewoners en hun wensen, smaak, mogelijkheden en omstandigheden. Een groene leefomgeving is belangrijk voor het welbevinden van ons allemaal en hieraan moet dus voldoende aandacht worden besteed.
Een goed tuinontwerp kan niet tot stand komen als uw wensen en de omstandigheden van de plek waar de tuin moet komen niet voldoende duidelijk zijn. Ik gebruik hiervoor een uitgebreide vragenlijst waarin uw gezin, uw smaak, uw lievelingsplanten en nog veel meer aan de orde komen. Daarnaast gaan we natuurlijk de tuin bekijken (als er al sprake is van een tuin)
en indien nodig inmeten.
Zodra alle gegevens bekend zijn, gaan we werken aan een schetsontwerp. In een tweede gesprek zal ik het schetsontwerp toelichten en met u bespreken.
Er kunnen dan natuurlijk op uw verzoek nog wijzigingen worden aangebracht.
In dit gesprek wordt ook de offerte voor het tuinontwerp en het eventuele beplantingsplan voorgelegd en eventueel opdracht gegeven.
Vervolgens wordt een definitief ontwerp uitgewerkt en als u hierom heeft gevraagd, ook een beplantingsplan.
De uitvoering kan met behulp van de materiaallijsten helemaal of gedeeltelijk door u zelf worden uitgevoerd. Daarnaast kunt u met het ontwerp ook een hovenier benaderen. Tijdens de uitvoering van het ontwerp zal ik de totstandkoming van de tuin natuurlijk begeleiden en zo nodig in overleg met u bijsturen.
Specialisatie: tuinarchitectuur
Regio: Noord-Holland; Zuid-Holland
 

PortfolioTuinontwerpTuinontwerpTuinontwerpTuinarchitectuurTuinarchitectuur